tag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post2078920206615459630..comments2023-10-18T21:52:58.927+11:00Comments on TTSweet: ရွမ္းဟင္းထုတ္ ေမႊးေမႊးေလး ...T T Sweethttp://www.blogger.com/profile/03758185214022185318noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-9547437391603951882010-11-29T14:18:30.307+11:002010-11-29T14:18:30.307+11:00ဟုတ္တယ္ လြယ္ေကာ္ကဟင္းထုပ္ဆိုင္ ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတယ္။ ...ဟုတ္တယ္ လြယ္ေကာ္ကဟင္းထုပ္ဆိုင္ ေတာ္ေတာ္ေကာင္းတယ္။ ကြ်န္ေတာ္႕အေမအရမ္းၾကိဳက္ပဲ။Raymond.Kyaw Minn Nainghttps://www.blogger.com/profile/17661198364971739459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-34651211458653842312010-11-25T13:26:22.360+11:002010-11-25T13:26:22.360+11:00လူဇိုး... ခဲရာ ခဲဆစ္ေတြ လာခ်က္ျပေနတယ္...
(မစားရေ...လူဇိုး... ခဲရာ ခဲဆစ္ေတြ လာခ်က္ျပေနတယ္... <br /><br />(မစားရေတာ့ ရန္စကားပဲ ေျပာသြားတယ္... <br />ငွက္ေပ်ာရြက္ ျမင္ရင္ မုန္႔ဖက္ထုပ္ပဲ စားခ်င္တယ္...)သက္ေဝhttps://www.blogger.com/profile/16516731397948795139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-27439300098273655092010-11-24T22:38:36.928+11:002010-11-24T22:38:36.928+11:00တစ္ခါမွ မစားဖူးဘူး။ ဒါေပမယ္႔ မမစာေရးရင္ စိတ္ရႊင္ၿပ...တစ္ခါမွ မစားဖူးဘူး။ ဒါေပမယ္႔ မမစာေရးရင္ စိတ္ရႊင္ၿပီး ဆြဲေဆာင္ႏိုင္လြန္းလို႔ ဘာျဖစ္ျဖစ္ သေဘာက်ေနမိတယ္ ;)မယ္႔ကိုးhttps://www.blogger.com/profile/14441828181710619338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-16787950284571254912010-11-24T22:36:28.268+11:002010-11-24T22:36:28.268+11:00အေပၚက ဘေလာ့ဂါအမၾကီးတစ္ေယာက္ေျပာသြားတာ အမွန္ပဲ ရွမ္...အေပၚက ဘေလာ့ဂါအမၾကီးတစ္ေယာက္ေျပာသြားတာ အမွန္ပဲ ရွမ္းဟင္းထုတ္လုပ္နည္းက ခက္တယ္ဗ်ိဳ. စားေတာ့ စားခ်င္စရာၾကီး <br /><br />အုန္းထမင္းခ်က္တာေတာင္ အခ်ိဳးမက်လုိ. ေလာေလာဆယ္ခ်က္တာေတြ ခဏရပ္ထားရပါတယ္ ၊ <br /><br />က်န္းမာရႊင္လန္းၾကပါေစ ...ဖုိးတုတ္https://www.blogger.com/profile/17210082622524990437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-21052256258366263112010-11-24T22:16:36.859+11:002010-11-24T22:16:36.859+11:00မာမီကြန္ ေျပာတာ သေဘာက်လယ္ ဟားဟားးးးး ဟုတ္လယ္ ေဒၚဆြ...မာမီကြန္ ေျပာတာ သေဘာက်လယ္ ဟားဟားးးးး ဟုတ္လယ္ ေဒၚဆြီတီ က်ဳပ္လဲ အလုပ္တတ္ဘူး အဲဒါက ခက္တယ္ ဗ် ဒါေပမယ္႕ လုပ္ေပးမယ္႕လူရွိရင္ေတာ႕ စားခ်င္သားဗ်ား ဟားဟားးးးးးးးး တခါမွ မစားဖူးေသးဘူးဗ် ရွလြတ္ ဂလု ပလပ္ <br /><br />အေဘာက္က် ေျပာတာ ရယ္ရတယ္ ခြီးးးးဝက္ဝံေလးnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-76365670098786059752010-11-24T17:44:54.169+11:002010-11-24T17:44:54.169+11:00ဟင္းထုပ္အရမ္းၾကိဳက္တယ္.. မလုပ္တတ္လို႔ျငိမ္ေနတာ.
အခ...ဟင္းထုပ္အရမ္းၾကိဳက္တယ္.. မလုပ္တတ္လို႔ျငိမ္ေနတာ.<br />အခုဆို အေတာ္ပ တစ္ရက္ေတာ့လုပ္စားအံုးမယ္။ <br />thank youAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-90879258638954887342010-11-24T01:34:24.577+11:002010-11-24T01:34:24.577+11:00မဆိြေရ.. အရွဴပ္ေတြလုပ္ျပီး ေနာက္က်သြားလို႔ ဟင္းထုတ...မဆိြေရ.. အရွဴပ္ေတြလုပ္ျပီး ေနာက္က်သြားလို႔ ဟင္းထုတ္ေလးေရာ က်န္ေသးရဲ့လားဟင္ :))<br /><br />ၾကက္သြန္ျမိတ္ေလးေတြနိုင္နိုင္နဲ႔ဆိုေတာ့ စားခ်င္စရာေလး။<br /><br />တိုက်ိဳမွာ ျမန္မာဆိုင္ကို သြားတုန္းက ရွမ္းဆိုင္မွာ ၀ယ္စားဖူးတယ္။ သူက ၀က္သားေလးပါ ထည့္ထားတယ္ထင္တယ္။ စားေကာင္းလိုက္တာ တအား။ ထပ္စားခ်င္ေနတာ<br /><br />အခုဆို အေတာ္ပဲ၊ မဆိြေက်းဇူးနဲ႔ လုပ္နည္းသိသြားျပီ။ ဒါေပမယ့္ အခုေနရာမွာ ဌက္ေပ်ာရြက္မရွိဘူး..။ တျUnknownhttps://www.blogger.com/profile/00374658805259674844noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-1784614298777498622010-11-22T23:20:29.417+11:002010-11-22T23:20:29.417+11:00NTUC မွာေရာ၊ ကုန္ေၿခာက္ဆုိင္ေတြမွာေရာ rice flour ဆ...NTUC မွာေရာ၊ ကုန္ေၿခာက္ဆုိင္ေတြမွာေရာ rice flour ဆို ေမး၀ယ္ရင္ရပါတယ္။ ပံုပါၾကည္႔ခ်င္ရင္ ေအာက္ကလင္႔ခ္ကို ကလစ္ၾကည္႔ပါေနာ္။<br /><br /><a href="http://1.bp.blogspot.com/_BsP78mfbPaI/Sek1NSuY0pI/AAAAAAAAAR8/MTsL8BqTnwU/s1600-h/IMG_3558.JPG" rel="nofollow">ဆန္မွုန္႔ႏွင္႔ ေကာက္ညွင္းမွဳန္႔ပံု</a>T T Sweethttps://www.blogger.com/profile/03758185214022185318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-86669340233735395832010-11-22T15:58:45.496+11:002010-11-22T15:58:45.496+11:00အမေရ
ဆန္မွုန္ ့ကုိစင္ကာပူမွာဘယ္လိုေမး၀ယ္ရမယ္ဆိုတာ...အမေရ<br /><br />ဆန္မွုန္ ့ကုိစင္ကာပူမွာဘယ္လိုေမး၀ယ္ရမယ္ဆိုတာေလးေျပာျပပါလား...:)့္္္္္Home Sweet Homehttps://www.blogger.com/profile/05237922119525794448noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-87280473944147383092010-11-22T15:39:02.037+11:002010-11-22T15:39:02.037+11:00လာလည္ၿပီး မုန္႔လာငန္း အဲ လာအားေပးတဲ႔ သူမ်ားအားလံုး...လာလည္ၿပီး မုန္႔လာငန္း အဲ လာအားေပးတဲ႔ သူမ်ားအားလံုး၊ မန္႕သြားေသာသူမ်ားအားလံုး ေက်းဇူးပါေနာ္။<br />ကိုယ္ကသာ ခုမွ စ စားဖုူးတာ၊ ဟင္းထုတ္ကို ေတာ္ေတာ္မ်ားမ်ား စားဖူးၾက၊ ၾကိဳက္ၾကတဲ႔သူေတြခ်ည္းပါပဲလား။ <br />ေနာက္တစ္ခါ ၀က္သားနဲ႔ထုတ္စားၾကည္႔ဦးမယ္ဗ်ိဳ႔။<br /><br />အစ္မၾကီးကြန္းရဲ႕ ကြန္းမန္႔ကိုဖတ္ၿပီး ရယ္လိုက္ရတာ။ အဆင္႔ၿမင္႔တယ္ဆိုလို႔။။<br /><br />ကိုၾကီးေက်ာက္ကေတာ႔ အစပ္ေၾကာက္တယ္ထင္ပါ႔ပဲ။T T Sweethttps://www.blogger.com/profile/03758185214022185318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-50300248613426791552010-11-22T15:30:01.922+11:002010-11-22T15:30:01.922+11:00ေရက အဲဒီတံုးက မွတ္ထားတာ ေမ႔သြားလို႕ ထည္႔မေရးထားတာ။...ေရက အဲဒီတံုးက မွတ္ထားတာ ေမ႔သြားလို႕ ထည္႔မေရးထားတာ။ ခုအစ္မကိုၿပန္ေမးၾကည္႔ေတာ႕ ဆန္မွဳန္႔ အခ်ိဳး ေရ က ၄း၁ ပါတဲ႔။ ဆန္ငါးခြက္ဆို ေရ တစ္ခြက္ နဲ႔ ၄ပံုတစ္ပံုေပါ႔။ <br /><br />အၾကမ္းဖ်င္းေၿပာရရင္ မုန္႔သားက မုန္႔လံုးေရေပၚတို႔ဘာတို႔ လံုးသေလာက္ထက္ နဲနဲေပ်ာ႔တယ္။ ဆီထည္႔ေတာ႔ ပိုလို႔ေတာင္ ေပ်ာ႔သြားေသးတယ္။ ေပ်ာ႔ေတာ႔ဖက္ထဲထည္႔ထုတ္တဲ႔အခါ ေတာ္ေတာ္ထိမ္းထည္႔ရတယ္။ ဒါမွလဲ မုန္႔ကအိတာ။ ေရနည္းရင္ မာတယ္တဲ႕ ေဆာင္းေရ။<br /><brT T Sweethttps://www.blogger.com/profile/03758185214022185318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-53788531054715210342010-11-22T13:43:22.396+11:002010-11-22T13:43:22.396+11:00ေရအခ်ိန္ဆေလး ေျပာပါအုန္း မဆီြေရေရအခ်ိန္ဆေလး ေျပာပါအုန္း မဆီြေရေဆာင္းhttps://www.blogger.com/profile/12212935258382948773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-83656666067650060932010-11-22T04:18:49.909+11:002010-11-22T04:18:49.909+11:00တီဆြီေရ...ရွမ္းပာင္းထုတ္ တခါမွ မစားဖူးလို႕ ျမည္းႀက...တီဆြီေရ...ရွမ္းပာင္းထုတ္ တခါမွ မစားဖူးလို႕ ျမည္းႀကည္႕သြားတယ္ေနာ္။ အဆာဗါလာက ဘာမွ ေထြေထြထူးထူး မပာုတ္ဘူးေနာ္။ ဆန္မႈန္႕နဲ႕ ႀကက္သြန္ျမိတ္အဓိကေပါ့ေနာ္။ ဒီမွာေတာ့ ငွက္ေပ်ာ္ဖက္ မရွိလို႕ လုပ္စားလို႕ ရမယ္ မထင္ဘူး တီဆိြ။rosehttps://www.blogger.com/profile/05829001751112908336noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-17192905829921663252010-11-22T02:12:31.815+11:002010-11-22T02:12:31.815+11:00ေကာငး္ေလစြ. မလုပ္နုိင္ပါ.အဆင္႕ၿမင္႕သည္။ေကာငး္ေလစြ. မလုပ္နုိင္ပါ.အဆင္႕ၿမင္႕သည္။khin oo mayhttps://www.blogger.com/profile/17701500933330018475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-89744635155874663512010-11-21T23:15:21.950+11:002010-11-21T23:15:21.950+11:00ေ၀မွ်ေပးတာေက်းဇူးတင္ပါတယ္။
အိမ္မွာ ငွက္ေျပာဖက္ရွိေ...ေ၀မွ်ေပးတာေက်းဇူးတင္ပါတယ္။<br />အိမ္မွာ ငွက္ေျပာဖက္ရွိေနတယ္။ ၾကက္သြန္မိတ္္၀ယ္ၿပီးလုပ္စားပါမယ္။<br />:))Shinlayhttps://www.blogger.com/profile/14906898271608132918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-15816950398874777872010-11-21T22:00:43.894+11:002010-11-21T22:00:43.894+11:00အာယိုယို.. က်ေနာ္သိပ္ႀကိဳက္တာဗ်ာ၊ ငယ္ငယ္တုန္းက ဝက္...အာယိုယို.. က်ေနာ္သိပ္ႀကိဳက္တာဗ်ာ၊ ငယ္ငယ္တုန္းက ဝက္သားနဲ႔လုပ္တာမ်ဳိး မၾကာမၾကာ စားျဖစ္တယ္။TZAhttps://www.blogger.com/profile/18331592662461326849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-61393838544199644552010-11-21T19:57:54.899+11:002010-11-21T19:57:54.899+11:00လျပည့္ေန ့မွာ ၀ါးေၾကာပဲ တီတီဆြဲ ခုနွစ္ထုပ္ဆုိေတာ့ ...လျပည့္ေန ့မွာ ၀ါးေၾကာပဲ တီတီဆြဲ ခုနွစ္ထုပ္ဆုိေတာ့ သုံးထုပ္ေလာက္ေတာ့ယူသြားဦးမယ္ ဟဲဟဲAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-87358327064671272132010-11-21T19:33:25.369+11:002010-11-21T19:33:25.369+11:00ဟင္.. တီဆြိေရ.. နာမည္ၾကည့္တာနဲ႔ကို စားခ်င္လာျပီ.. ...ဟင္.. တီဆြိေရ.. နာမည္ၾကည့္တာနဲ႔ကို စားခ်င္လာျပီ.. ေနာက္က် လုပ္စားဦးမယ္.. အခုေတာ့ တီဆြိဆီက ၂ထုပ္ေလာက္ ယူသြားမယ္ေနာ္.. :)Sunnyhttps://www.blogger.com/profile/01837857103296183760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-78961819282741222212010-11-21T18:42:35.787+11:002010-11-21T18:42:35.787+11:00ဟင္းထုတ္ အရမ္းၾကိဳက္တယ္ တီဆြိေရ။ ၾကည္႔ရင္းနဲ႔ေတာင္...ဟင္းထုတ္ အရမ္းၾကိဳက္တယ္ တီဆြိေရ။ ၾကည္႔ရင္းနဲ႔ေတာင္စားခ်င္လာၿပီ။Evyhttps://www.blogger.com/profile/14966683316710251201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-6610140544272725342010-11-21T17:41:31.876+11:002010-11-21T17:41:31.876+11:00ဟင္းထုပ္အရမ္းႀကိဳက္တယ္...၀က္သားနဲ႔မွပိုႀကိဳက္တယ္.....ဟင္းထုပ္အရမ္းႀကိဳက္တယ္...၀က္သားနဲ႔မွပိုႀကိဳက္တယ္...ဆိုင္ကေတာ႔ ေတာ္႐ံုပဲ အသားထည့္တာေပါ႔ေနာ္..ကိုယ္႔ဟာကိုယ္လုပ္မွ စိတ္ႀကိဳက္ထည့္ရတာ...ဆိုင္ေတြမွာ ငါးထမင္း၊ ၀က္သားခ်ဥ္နဲ႔ဟင္းထုပ္ တူတူတဲြေရာင္းၾကတယ္...စူးႏြယ္လည္း စစခ်င္းလုပ္ၾကည့္တုန္းက ၾကက္သြန္ျမိတ္အမ်ားႀကီးထည့္ေပမယ္႔ ဆီမပါေတာ႔ မာေနတာ...အေမ႔ကိုျပန္ေမးမွ ဆီထည့္ရတယ္ဆိုတာသိတာ...ဂ်ဴးျမစ္႐ိွရင္တဲြစားေလ႔႐ိွၾကတယ္..စလံုးက ဗမာစားစရာေတြ႐ွာရတာေတာ္ေတာ္အဆင္ေျပတာAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-39531133232136791592010-11-21T15:56:40.766+11:002010-11-21T15:56:40.766+11:00အိမ္မွာ အေမကေတာ.ဝက္သားသံုးထပ္သားထည္.ျပီးလုပ္တယ္.. ...အိမ္မွာ အေမကေတာ.ဝက္သားသံုးထပ္သားထည္.ျပီးလုပ္တယ္.. အသားေသးေသးေလးေတြတံုးျပီး ထည္.တာေပါ.ေနာ္.. ခေနာမွုန္.ေတာ.မထည္.ဘူး.. ငွက္ေပ်ာဖက္က မီးမကင္လဲ ေရေနြးထဲထည္.ျပုတ္လဲရပါတယ္.. ဂ်ဴးျမစ္ရိွရင္ အဲဒါေလးကိုက္စားလိုက္တာေပါ.ေနာ္Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-68294975783362656472010-11-21T15:00:01.386+11:002010-11-21T15:00:01.386+11:00အမတို႕လြိဳင္ေကာ္မွာေနတုန္းက ဟင္းထုပ္နာမည္ႀကီးဆုိင္...အမတို႕လြိဳင္ေကာ္မွာေနတုန္းက ဟင္းထုပ္နာမည္ႀကီးဆုိင္တဆုိင္ရွိတယ္။ အသားမပါပဲကိုေကာင္းတယ္။ တခ်ိဳ႕ေတြက မွ်စ္လဲ ထည့္တယ္။ အသားနဲ႕ေပါင္းရင္လဲ ၀က္သားနဲ႕ ေပါင္းရင္ႀကိဳက္တယ္။ တခါမွေတာ့ လုပ္မစားဖူးဘူး။ ဒီမွာလဲ သူမ်ားလာပို႕တာပဲ စားေနတာ။(ႀကိဳက္တယ္ ႀကိဳက္တယ္ ေျပာထားေတာ့ လာပို႕ရတာပဲေပါ့ေလ) :P<br />အမခင္မင္းေဇာ္Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-51776729718160066852010-11-21T14:41:08.738+11:002010-11-21T14:41:08.738+11:00ေအာင္မေလး...အဲေလာက္ ငရုပ္သီးေတြနဲ႔ဆို ထြက္ျပီးရင္ ...ေအာင္မေလး...အဲေလာက္ ငရုပ္သီးေတြနဲ႔ဆို ထြက္ျပီးရင္ ေရခ်ိဳးတဲ့ ေဘစင္ ထဲ တနာရီေလာက္ ဖင္စိမ္ေနရလိမ့္မယ္ေရႊရတုမွတ္တမ္းhttps://www.blogger.com/profile/11358170483322406232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-5696015064616437742010-11-21T14:38:20.887+11:002010-11-21T14:38:20.887+11:00ဟင္းထုပ္အရမ္းၾကိဳက္တယ္.. မလုပ္တတ္လို႔ျငိမ္ေနတာ.. း...ဟင္းထုပ္အရမ္းၾကိဳက္တယ္.. မလုပ္တတ္လို႔ျငိမ္ေနတာ.. း)<br />တီဆြိအေသးစိတ္ေရးျပ ပံုျပထားေတာ့ အေတာ္ဘဲ..<br />တစ္ရက္ေတာ့လုပ္စားအံုးမယ္။စႏၵကူးhttps://www.blogger.com/profile/10540488933614802731noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-38984908950409196002010-11-21T13:22:09.845+11:002010-11-21T13:22:09.845+11:00တီဆြိေရ ဟင္းထုတ္ဆိုအရမ္းႀကိုက္ပါတယ္၊မနက္ျဖန္သတ္သတ္...တီဆြိေရ ဟင္းထုတ္ဆိုအရမ္းႀကိုက္ပါတယ္၊မနက္ျဖန္သတ္သတ္လြတ္စားမွာအေတာ္ပဲ၊<br />နည္းယူသြားတယ္၊ေက်းဇူးပါေနာ္။ေငြစႏၵာhttp://ngwesandar.blogspot.comnoreply@blogger.com