tag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post2494245656241671746..comments2023-10-18T21:52:58.927+11:00Comments on TTSweet: ၾကက္ဟင္းခါးသီးႏွပ္ၿခင္းT T Sweethttp://www.blogger.com/profile/03758185214022185318noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-43381525736997461632011-09-23T11:42:49.009+10:002011-09-23T11:42:49.009+10:00ၾကက္ဟင္းခါးသီးမစားရတာ အေတာ္ၾကာၿပီေကာ..တီတီဆြိ ၾကက္...ၾကက္ဟင္းခါးသီးမစားရတာ အေတာ္ၾကာၿပီေကာ..တီတီဆြိ ၾကက္ဟင္းခါးသီးႏွပ္ကို ၿမင္မွ ပိုစားခ်င္သြား၏...San San Htunhttps://www.blogger.com/profile/16346468469036104617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-85950194946004779222011-09-21T12:24:36.221+10:002011-09-21T12:24:36.221+10:00ႏွင္းဆီပန္းက လံုး၀ေတာ႔ မပြင္႔ေသးဘူး။ အဖူးပဲရွိေသးတ...ႏွင္းဆီပန္းက လံုး၀ေတာ႔ မပြင္႔ေသးဘူး။ အဖူးပဲရွိေသးတယ္။ အေရာင္ကိုေတာ႔ ညင္ေနရပါၿပီဂ်ာ။ ပြင္႔လာမွပဲ ရိုက္ၿပီးတင္မလို႔။T T Sweethttps://www.blogger.com/profile/03758185214022185318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-65556075297717935232011-09-21T12:21:53.805+10:002011-09-21T12:21:53.805+10:00မ...ႏွင္းဆီေရာင္ေလာင္းေၾကးဆက္ေရးပါအံုး..
ပန္းေတြပြ...မ...ႏွင္းဆီေရာင္ေလာင္းေၾကးဆက္ေရးပါအံုး..<br />ပန္းေတြပြင့္ေ၇ာေပါ့..<br />အနမ္းေတြလည္းေခၽႊၿပီးေရာေပါ့..nilarnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-64589737667628135402011-09-21T11:32:11.469+10:002011-09-21T11:32:11.469+10:00လံုးျပီးခ်က္တာ မဆြိေရးမွပဲ သိေတာ့တယ္၊ စမ္းခ်က္ၾကည္...လံုးျပီးခ်က္တာ မဆြိေရးမွပဲ သိေတာ့တယ္၊ စမ္းခ်က္ၾကည့္ဦးမယ္၊<br />အရင္ကေတာ့ ၾကက္ဟင္းခါးသီးကုိ ၾကက္သြန္ျဖဴ ၊ ၾကက္သြန္နီနဲ.ဆီသတ္ျပီးခ်က္စားတယ္၊ ၾကက္ဟင္းခါးသီးက သၾကားဓါတ္ကုိထိန္းေပးေတာ့ ဆီခ်ိဳသမားေတြ မ်ားမ်ား စားေပးသင့္ပါတယ္၊ ေဆးဘက္၀င္တယ္ဖုိးတုတ္https://www.blogger.com/profile/17210082622524990437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-5472411887493110272011-09-21T00:51:23.468+10:002011-09-21T00:51:23.468+10:00အေဒၚတစ္ေယာက္ကေတာ. ျကက္သား ျကက္ဟင္းခါးသီးနဲ. အာလူးတ...အေဒၚတစ္ေယာက္ကေတာ. ျကက္သား ျကက္ဟင္းခါးသီးနဲ. အာလူးတြဲျပီး ဆီလည္ေရလည္ အျမဲခ်က္သဗ်ာ. အဲဒါသူ.မူပိုင္ ဟင္းစပ္အတြဲပါဗ်ာAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-81113518726871538572011-09-20T23:22:02.470+10:002011-09-20T23:22:02.470+10:00အိုး အို . . ဘန္နာပံုေလးက လွမွလွပါလား။ၾကည္.ရတာ ေကာ...အိုး အို . . ဘန္နာပံုေလးက လွမွလွပါလား။ၾကည္.ရတာ ေကာင္းလိုက္တာ။Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-81409505570959445752011-09-20T22:02:41.959+10:002011-09-20T22:02:41.959+10:00ခါးတာေတြအားလုံးကုိၾကိဳက္တဲ႔အတြက္
အားရပါးရကုိပုံေတြ...ခါးတာေတြအားလုံးကုိၾကိဳက္တဲ႔အတြက္<br />အားရပါးရကုိပုံေတြၾကည္႔လုိက္ပါတယ္ရွင္<br />ၾကက္ဟင္းခါးသီးဆုိရင္ဘယ္လုိပဲလုပ္လုပ္ၾကိဳက္ပါတယ္။<br />အစားေတြလုပ္စားရတာ၀ါသနာပါေတာ႔ ေနာက္ဆုိရင္<br />အျမဲေရာက္ျဖစ္မွာပါရွင္။<br />ခ်စ္ခင္တဲ႔ jasmineစံပယ္ခ်ိဳhttps://www.blogger.com/profile/09485917715782830633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-51813717767877451762011-09-20T20:42:37.624+10:002011-09-20T20:42:37.624+10:00တို႔လဲ ၾကက္ဟင္းခါးသီးႏွပ္နဲ႔ ၾကက္သားေၾကာ္နဲ႔စားတယ္...တို႔လဲ ၾကက္ဟင္းခါးသီးႏွပ္နဲ႔ ၾကက္သားေၾကာ္နဲ႔စားတယ္။ မတည္႔ဖူးလို႔ ၾကားဖူးေပမဲ႔ ခဏခဏတဲြစားၿဖစ္တယ္၊ ခုထိေတာ႔ဘာမွ မၿဖစ္ဖူးဘူး ..။ း)T T Sweethttps://www.blogger.com/profile/03758185214022185318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-50872295193219297352011-09-20T18:09:46.634+10:002011-09-20T18:09:46.634+10:00ေဟာေတာ့္..တိုက္ဆိုင္လွခ်ည္လား၊ခုဘျဲကက္ဟင္းခါးသီး...ေဟာေတာ့္..တိုက္ဆိုင္လွခ်ည္လား၊ခုဘျဲကက္ဟင္းခါးသီးနဲ့ထမင္းစား<br />ျပီးလို့ကြန္ျပူးဖြင့္လိုက္တာ..မဆြိဘေလာ့ဂ္မွာပို့စ္အသစ္ရွိမွာဘဲဆျိုပီးေတာ့..၊<br />ခ်က္ပုံခ်က္နည္းကအစတူေနပါေရာလား..တို့လဲပုဇြန္ေ ျခာက္နဲ့ခ်က္တာ<br />ျကိုက္တယ္..ဒါေပမဲ့ပုဇြန္ေ ျခာက္မရွိရင္ေတာျ့ကက္သားနဲ့ခ်က္တာဘဲ..<br />မတည့္ဘူးလိျု့ကားဖူးေပမဲ့ ခဏခဏခ်က္စားျဖစ္တယ္၊ခုထိေတာ့ဘာမွ<br />မျဖစ္ဖူးဘူး..။susuhttps://www.blogger.com/profile/12889435120079688344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-32584262083605585762011-09-20T17:02:15.743+10:002011-09-20T17:02:15.743+10:00ၾကိဳက္တယ္...ၾကက္ဟင္းခါးသီးအရမ္းၾကိဳက္တယ္... ဝက္သား...ၾကိဳက္တယ္...ၾကက္ဟင္းခါးသီးအရမ္းၾကိဳက္တယ္... ဝက္သားသံုးထပ္သားပါးပါးလွီးၿပီးေရာေၾကာ္ရင္ပိုၾကိဳက္တယ္....rose of sharonhttps://www.blogger.com/profile/14538861294225377246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-52768842233361089062011-09-20T16:13:11.807+10:002011-09-20T16:13:11.807+10:00ၾကက္ဟင္းခါးသီးဆို ငယ္ငယ္က အေသးမ်ဳိးေလးေတြပဲစားၾကတာ...ၾကက္ဟင္းခါးသီးဆို ငယ္ငယ္က အေသးမ်ဳိးေလးေတြပဲစားၾကတာ ေတာ္ေတာ္ခါးလို႔ ဘို႔ေတြလွီးထုတ္ပစ္ရတယ္။ သိပ္ခါးရင္အေမက တေရေတာင္ျပဳတ္ၿပီးသြန္ပစ္ေသးတယ္။ ခုေနာက္ပိုင္းေတာ့ ဆားနဲ႔နယ္႐ံုနဲ႔ရၿပီ...အဲလိုမခါးေတာ့သလိုပဲ။ အႀကီးမ်ုဳိးႀကီးေတြဆိုပိုေတာင္မခါးဘူး။ ၀က္နံ႐ိုးနဲ႕အျဖဴထည္ေတာ့ဆိုင္မွာစားျဖစ္ေပမယ့္အိမ္မွာေတာ့ပုစြန္ေျခာက္နဲ႔ပဲ ေျခာက္ေနေအာင္ ဗာလေခ်ာင္ေၾကာ္လို ေၾကာ္စားျဖစ္တာမ်ားပါတယ္။ အထားခံတယ္။ ခုလိုအစိုႏွပ္ေလးလည္းAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-40068261292979167562011-09-20T15:05:51.733+10:002011-09-20T15:05:51.733+10:00ဒီတခါေတာ့ ကိုယ့္အၾကိဳက္မို႔ အၾကီးၾကီး မကလစ္ရဲေတာ့ပ...ဒီတခါေတာ့ ကိုယ့္အၾကိဳက္မို႔ အၾကီးၾကီး မကလစ္ရဲေတာ့ပဲ အသာေလး ျပန္လစ္သြားရေၾကာင္းပါ...သက္ေဝhttps://www.blogger.com/profile/16516731397948795139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-51921985524218536832011-09-20T14:34:44.318+10:002011-09-20T14:34:44.318+10:00ၾကက္ဟင္းခါးသီးကို တစ္ခါမွ ကိုယ္တုိင္ႏွပ္မစားဖူးေသး...ၾကက္ဟင္းခါးသီးကို တစ္ခါမွ ကိုယ္တုိင္ႏွပ္မစားဖူးေသးေပမယ့္ ေနာက္တစ္ခါက် လုပ္စားလို႕ရေအာင္ လာမွတ္သြားတယ္။ း)အင္ၾကင္းသန္႕https://www.blogger.com/profile/12003499640473940734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-74520732397291816502011-09-20T14:25:48.925+10:002011-09-20T14:25:48.925+10:00ငယ္ရြယ္စဥ္က ၾကက္ဟင္းခါးသီးႏွပ္ကို မႀကိဳက္ခဲ့ေပမယ့္...ငယ္ရြယ္စဥ္က ၾကက္ဟင္းခါးသီးႏွပ္ကို မႀကိဳက္ခဲ့ေပမယ့္<br />အသက္ရလာတာနဲ႔အမွ် အေတာ္ႏွစ္သက္တယ္ စြိတီေရ း)<br />စိတ္ဓါတ္အစဥ္ၾကည္လင္ေအးျမပါေစကြယ္။<br /><br />ေမတၱာျဖင့္<br />အန္တီတင့္mstinthttps://www.blogger.com/profile/01034848735356499310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1324751104901621619.post-43721457985453849302011-09-20T12:43:45.773+10:002011-09-20T12:43:45.773+10:00ၾကက္ဟင္းခါးသီးဆို ပုဇြန္ေျခာက္၊ ပုဇြန္စို ဘာနဲ႔ခ်က...ၾကက္ဟင္းခါးသီးဆို ပုဇြန္ေျခာက္၊ ပုဇြန္စို ဘာနဲ႔ခ်က္ခ်က္ ၾကိဳက္တယ္။ ဗံုလံုသီးအစာသြပ္သလိုမ်ဳိး ၾကက္ဟင္းခါးထဲ ၀က္သား အဆာပလာထည့္ၿပီး အစာသြပ္ႏွပ္စားရင္ အရမ္းေကာင္းတယ္ တီဆြိ။ အဲ.. ၾကက္ဟင္းခါးသီးက အာလူးနဲ႔ မတည့္ဘူး၊၊ မူးေ၀ၿပီး ေတာက္ တတ္တယ္လို႔ ေျပာတာၾကားဘူးတယ္။ျမေသြးနီhttp://www.myathwayni.comnoreply@blogger.com