Sunday, April 5, 2009

တို႔ဟူးေၾကာ္


တို႔ဟူးေတြကို လက္တစ္လံုးေလာက္စီ အထူရေအာင္လွီးပါ။ အလယ္သားေတြပါ ၾကြတ္ေအာင္ ဓားနဲ႕႔ အလယ္မွာ ၂ေၾကာင္းေလာက္ခဲြၿပီၚ ေၾကာ္ပါ။ အရမ္းၾကြတ္သြားရင္လဲမေကာင္းပါ။ အထဲက ေပ်ာ႔ေပ်ာ႕ေလးနဲ႕႕႔ အၿပင္က ၾကြတ္ရင္္ ခ်ၿပီး အခ်ဥ္ေရေလးနဲ႕စားလို႔ရပါၿပီ။

အခ်ဥ္ေရေဖ်ာ္နည္း

ၾကက္သြန္ၿဖဴ ၂မႊာေလာက္နဲ႔ ဂ်င္းပါးပါး တစ္ခုကို ညက္ေနေအာင္ေထာင္းပါ။ မန္က်ည္းမွည္႔ေရ ထဲကို ငံၿပာရည္၊ အခ်ိဳမွဳန္႕႔၊ သၾကားနဲနဲ၊ Sin Sin extra hot ငရုပ္ဆီ ဇြန္း၀က္ခန္႔၊ နံနံပင္ ရိတ္ရိတ္လွီး၊ ေဂၚဖီလွီးထည္႔ေမႊေပးပါ။ အစပ္ၾကိဳက္ရင္ ငရုပ္သီးစိမ္းပါးပါးလွီးထည္႔ပါ။ အခ်ဥ္ေရ စပ္စပ္ေမႊးေမႊး ရပါၿပီ။

1 comment:

  1. ေက်းဇူး အစ္မေရ…
    ေၾကားထားပီးသား တုိ႔ဟူး ေၾကာ္ ေတြ အကုန္စားသြားပါတယ္။

    ReplyDelete